tiistai 22. toukokuuta 2012

Nenäpäivä-lapaset

Kässämartat ovat osallistuneet Nenäpäivä-kampanjaan jo kahtena vuonna tekemällä lahjoja esiintyjille, jotka ovat korvauksetta mukana kampanjassa. Nenäpäivää vietetään marraskuun alussa, mutta tänä vuonna olemme hyvissä ajoin liikkeellä, sillä meillä on melkoinen urakka: tavoitteena on neuloa 80 paria lapasia, jotka annetaan lahjaksi Nenäpäiväshow'n esiintyjille.

Novita on mukana kampanjassa eli olemme saaneet lapaslangat lahjoituksena.

Millaiset sitten ovat Nenäpäivä-lapaset? Ne ovat ihan peruslapaset, joissa peukalo on punainen ja muistuttaa näin Nenäpäivästä. Lapaset neulotaan Novita Seitsemän veljestä -langasta - tummanharmaasta miesten lapasia ja vaaleammanharmaasta naisten lapasia. Lapaset voi tehdä peukalokiilalla tai ilman. Peruslapasen ohje löytyy esimerkiksi täältä.

Nenäpäivälapaset on erityisesti kässämarttojen kampanja, mutta kuka tahansa martta tai martanmielinen on tervetullut mukaan talkoisiin. Lankaa lapasiin voi käydä hakemassa Uudenmaan Marttojen toimistolta, Lapinlahdenkatu 3 A, 2. kerros, sen aukioloaikoina eli ma 12-18, ti ja ke 10-14. Valmiit lapaset palautetaan lokakuun puoliväliin mennessä samaan osoitteeseen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti