maanantai 31. toukokuuta 2010

La 12.6. avoin neulontatapahtuma - tule mukaan!

Huom! Tapahtuman kellonaika on muuttunut ja tietoja on muutenkin tarkennettu!

Lauantaina 12.6. klo 10-14 järjestetään kansainvälisen neulontapäivän kunniaksi avoin neulontatapahtuma Marttakeskuksen edustalla tai sateen sattuessa Marttakahvila Delissä osoitteessa Lapinlahdenkatu 3. Tapahtumaan osallistuu myös Novita, joka avaa heinäkuussa (5.7.) lankakaupan Marttakeskuksen katutasossa Malminrinteen puolella.

Ohjelmassa on vapaamuotoista neulomista ja seurustelua - ota oma kudin mukaan ja tule neulomaan yhdessä. Varaudu myös siihen, että ohikulkijat voivat halutessaan tulla kysymään neuvoa esimerkiksi sukan neulomiseen.

Tapahtumassa on mahdollisuus opetella pitsikukan tekemistä Novitan Crystal-uutuuslangasta. Oman kukan voi viedä kotiin ja tuunata loppuun kauden design-koruksi.

Tapahtuma liittyy World Wide Knitting in Public Day -tapahtumaan jolloin kaikkialla maailmassa neulotaan yhdessä. Tapahtumasta lisätietoa osoitteessa http://www.wwkipday.com/index.html

1 kommentti:

  1. onpa kiva tapahtuma, tuolloinhan on mainio tilaisuus kutsua sotilaskotisisaria mukaan osallistumaan villasukkaprojektiin, sukkapari varusmiehille.

    terveisin! sotilaskotisisar kaakkoissuomesta

    VastaaPoista