torstai 27. heinäkuuta 2017

Kässäkahvilat syksyllä 2017


5.9. kässäkahvilassa Hetki on käsillä ja vanhanajan ompeluseurat. Ota mukaan oma käsityö ja tule kuuntelemaan marttahistoriasta. Mahdollisuus saada opastusta vaatteiden korjaukseen

4.10. kässäkahvilassa vieraana vaatetuunauksen opettaja, stylisti Aija Rouhiainen, joka kertoo vaatteiden uudistamisesta ja muodistamisesta ja omasta pukeutumistyylistään

2.11. kässäkahvilassa toiveuusintana farkkujen totaalikierrätys, Annakaisa Kilpinen (Tuunaajamutsi)

la 25.11. klo 10-14 lauantaikässäkahvila, jossa jouluaskartelua aikuisille ja lapsille

4.12. kässäkahvilassa tutustumme tilkkutöihin. Kolme tilkkutyötaituria kertoo tilkkutöistään ja omasta tavastaan tehdä tilkkutöitä.

Aloitamme klo 17.30 kahvi- ja teetarjoilulla, ja ohjelma alkaa viimeistään klo 18. Kässäkahvila pidetään Marttaliiton tiloissa osoitteessa Malminrinne 1 B, 7. kerros (alaovella on summeri). Osallistumismaksu 2 euroa kattaa tarjoilun sekä ohjelman.

Uudenmaan Marttojen kässäkahvilat ovat avoimia kaikille kiinnostuneille! Tarkemmat tiedot tarvikkeista, illan sisällöstä ja mahdollisesta ilmoittautumisesta toimitetaan sähköpostilistan kautta ja samat tiedot laitetaan myös Uudenmaan Kässämartat -FB-ryhmään. Jos haluat mukaan sähköpostilistalle, laita viestiä osoitteeseen kassamartta@gmail.com.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti