maanantai 27. huhtikuuta 2009

Mikä on Kässämartat?

Kässämartat on Uudenmaan Marttojen yhteydessä toimiva avoin käsityökerho, johon voivat tulla martat eri yhdistyksistä tekemään yhdessä käsitöitä ja tapaamaan muita marttoja. Kässämarttoja voisi kutsua nykyajan ompeluseuraksi - ompeluseuroilla on pitkät perinteet ja myös 110-vuotisjuhlavuottaan viettävä marttatoiminta sai alkunsa ompeluseuroista.

Kässämartat kokoontuvat noin kerran kuukaudessa kesäkuukausia lukuunottamatta. Kokoontumisista ilmoitetaan Uudenmaan Marttojen nettisivuilla ja jatkossa myös tässä blogissa.

Joskus Kässämarttojen kokoontumisessa on tietty teema, joskus kokoonnutaan vapaamuotoisesti tekemään kukin omaa käsityötä. Kaikki käsitöistä kiinnostuneet martat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

6 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Tämä oli iloinen yllätys. Virkkaan juuri innoissani "ananas-ponchoa Bambu-langasta. Kaksi kerää löysin, ostin kirpparilta, kolmannen kaupasta, langat maksoivat vain 5,80e.

  VastaaPoista
 3. Hei kaikille. Kokeilen vaan toimiiko tämä uusi yhteys. Jotain taisin mokata, kun tuo oma nimi jäi kokonaan näkyviin. Oisin halunnut vaan esim. etunimen, mutta ei kait se haittaa. Voikohan tietoja vielä muokata jälkikäteen?Ilmoittauduin muuten juuri Kirjonnan alkeet-iltapäivään, toivottavasti mahdun mukaan.

  VastaaPoista
 4. Täällä on kovin hiljaista, missäs martat luuraa, taidan tietää, neuleidensa parissa

  VastaaPoista
 5. Kaisa=Kainis, olen muokkaillut ja kokeillut nimiä, eilen innostuin jopa perustamaan blogin.

  VastaaPoista
 6. Poncho on virkkaukseltaan valmis, hapsut puuttuu, yöpuvun päällä jo kokeiltukin, tein muuten numerolla 2, olen niin "löysäkätinen"

  VastaaPoista