tiistai 27. tammikuuta 2015

Helmikuun kässäkahvilassa Garderobi-teema ja vieraana Rinna SaramäkiHelmikuun kässäkahvilan teemana on Garderobi - Harkitse, korjaa, kierrätä. Marttaliitto on tuottanut teemaan liittyvää aineistoa, joka löytyy täältä: http://www.martat.fi/kodinhoito/garderobi/. Myös tammikuun Martat-lehdessä oli monta artikkelia teemaan liittyen. Marttayhdistyksiä kannustetaan tänä vuonna järjestämään omia tapahtumia aiheeseen liittyen - tervetuloa hakemaan ideoita oman yhdistyksen marttailtaan!

Saamme Kässäkahvilaan vieraaksi kirjailija Rinna Saramäen, joka on kirjoittanut kirjan Hyvän mielen vaatekaappi- ratkaise omat vaatepulmasi ja samalla globaalin vaateteollisuuden epäkohdat. Rinna Saramäki on tehnyt myös kirjat Joka tyypin kaavakirja ja Pitsikirja. Rinna Saramäen blogi löytyy täältä.

Aloitamme illan haastattelemalla Rinnaa, ja sen jälkeen osaavat kässämarttamme Marja-Leena Luukkanen ja Eva-Lisa Kännö opastavat vaatteiden paikkaamisessa. Voit kysyä neuvoa myös muuhun korjausompeluun. Meillä on käytössä muutama ompelukone, joten voit ottaa paikattavan vaatteen mukaan. Varustaudu tuolloin myös sopivalla paikkakankaalla, ompelulangalla, nuppineuloilla ja saksilla.

Kässäkahvila on keskiviikkona 4.2. klo 17.30 alkaen. Mukaan voivat tulla martat ja marttatoiminnasta kiinnostuneet; tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Voit osallistua illan ohjelmaan tai tulla tekemään omaa käsityötäsi hyvässä seurassa. Tarjolla on kahvia ja teetä sekä pientä syötävää 2 euron maksua vastaan. Osoite on Malminrinne 1 b, 7. krs (alaovella on summeri).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti