Syksyn 2016 ohjelma

Uudenmaan Marttojen kässäkahvilat syksyllä 2016

To 25.8. klo 17.30 Taiteiden yön kässäkahvila ja syyskauden aloitus. Ohjelmassa vapaamuotoista oman käsityön tekemistä, syksyn ohjelman esittelyä ja kiinnostuneille kaksivärisen patenttineuleen (brioche stitch) opastusta. Kahvimaksun tuotto ohjataan kokonaisuudessaan marttojen kehitysyhteistyöhön Etiopiassa ja Kamerunissa.

Ke 7.9. klo 17.30 yhden illan käsityöt. Raili Monto ja Sisko Salmi Matinkylän Martoista esittelevät käsityöideoita, jotka valmistuvat yhden illan aikana ja sopivat siten hyvin marttailtojen ohjelmaksi.

To 6.10. klo 17.30 "Sarafaanit ja feresit, mitä ne ovat ja mistä ne tulevat?" Perinnepukuihin perehtynyt ompelija Marja Pihkala johdattelee karjalaiseen pukeutumiskulttuuriin.

Ti 8.11. klo 17.30 Tanja Rantanen ja Marketta Rahikainen kertovat virolaisesta käsityöperinteestä ja opettavat mm. helpon sydänpalmikkonauhan tekemistä.

Ke 7.12. kässäkahvila pidetään Diakonissalaitoksen ompeluseuran yhteydessä. Vapaamuotoista oman käsityön tekemistä. Paikka Diakonissalaitos Helsingin Kalliossa, Alppikatu 2.

Ellei muuta mainita, tilaisuudet järjestetään Marttaliiton kokoustilassa, osoite Malminrinne 1 b, 7. krs (summeri alaovella).


Tilaisuudet ovat avoimia kaikille kiinnostuneille, niin martoille kuin ei-martoille. Illoista peritään osallistumismaksu 2 euroa, joka kattaa ohjelman lisäksi kahvi-/teetarjoilun.

Lisätiedot: kassamartta@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti