keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Huhtikuun kässämartoissa korjausompelua

Nuukuusviikkoa vietetään tänä vuonna 21.-27.4. Nuukuusviikon viettämisellä edistetään luonnonvarojen säästäväistä käyttöä ja kiinnitetään huomiota jätteiden synnyn ehkäisyyn.

Keskiviikkona 23.4. klo 17.30-20 kässämartoissa on aiheena vaatteiden korjaaminen ja uudistaminen Eva-Lisan ja Marja-Leenan opastuksella. Vaatteita korjaamalla ja muodistamalla pidennät vaatteen käyttöikää ja säästät rahaa sekä luontoa.

Opit vaihtamaan vetoketjun, lyhentämään tai kaventamaan housujen lahkeet (myös farkut), muokkaamaan housujen vyötäröä ym. pientä. Voit saada myös apua kankaan leikkaamiseen, jos sinulla on kangas ja kaavat mukanasi. Käytössä on tarvittaessa myös ompelukone. Ota omat ompelutarvikkeet mukaan.

Jos korjattavaa ei nyt ole, voit tulla vaihtoehtoisesti tekemään kangaskukkaa ohje löytyy Etu-Töölön Marttojen sivuilta. Ota omat tarvikkeet mukaan.

Voit myös tulla vain tutustumaan muihin kässämarttoihin ja tehdä omaa käsityötäsi. Iltaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Tilaisuus järjestetään Marttakeskuksessa Marttaliiton kokoustilassa. HUOM! Käynti Marttaliiton kokoustilaan on muuttunut, ja sisäänkäynti on Malminrinteen puolelta (Novita Lankadelin vieressä olevasta ovesta; alaovella on summeri).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti