sunnuntai 21. elokuuta 2011

Syksyn 2011 ohjelma

Kässämarttojen syyskausi käynnistyy siis 24.8. kangasruusujen askartelulla. Sen jälkeen on vuorossa seuraavanlaista ohjelmaa:

To 1.9. on vielä mahdollisuus virkata isoäidinneliöitä ja kootaan olemassaolevia tilkkuja peitoiksi.

To 8.9. ommellaan vetoketjupussukoita Eva-Lisan opastamana.

Ke 21.9. klo 18.30 alkaen neulotaan säärystimiä ja kämmekkäitä. Tänä syksynä jatkamme neulomista Kustaankartanon vanhainkotiin, jossa on tarvetta lämpimille asusteille. Sääärystimiä ja kämmekkäitä voi neuloa myös omaan käyttöön tai aloittaa vaikkapa joululahjojen neulomisen. Illan vetäjänä Tanja. Ilmoittaudu osoitteeseen kassamartta ät gmail.com

Ma 3.10, 10.10. ja 17.10 vaatteiden uudistamiskurssi (yhteensä kolme kertaa). Opettajana Aija Rouhiainen. Ilmoittaudu Uudenmaan Marttojen nettisivujen kautta. Kurssin hinta 25 euroa.

Ke 19.10. ommellaan Eva-Lisan opastuksella neulakirja, jossa voi säilyttää silmäneuloja.

To 3.11. kirjotaan ristipistoilla. Ohjaajana Marketta.

To 17.11. kierrätysaskartelua värikkäistä muovipusseista Kaisa-Reetan johdolla. Muovipussit sulatetaan silitysraudalla "kankaaksi" josta voi ommella vaikkapa vetoketjupussukoita.

To 1.12. valmistetaan saippuaa Tuiren johdolla.

Pääsääntöisesti illat alkavat klo 17.30 ja kokoontumispaikkana on Lapinlahdenkatu 3 A. Suurimpaan osaan tilaisuuksista on ennakkoilmoittautuminen, josta tulee tarkemmat tiedot ja ohjeet 1-2 viikkoa aikaisemmin sähköpostilistalle ja tänne blogiin.

1 kommentti:

  1. Voisiko saada lisätietoja muovipussiaskarteluillasta?

    VastaaPoista